Κουτί Α΄Βοηθειών στο Σπίτι (Φαρμακείο)... εδώ!

Quit smoking with Barca! (Κόψε το κάπνισμα με τη Μπάρτσα)...


Ημισκούμπρια - Πάφα πούφα το τσιγάρο... Παρακολουθείστε το βιντεοκλιπ εδώ!

Πείραμα - Η πίσσα στο τσιγάρο!


Εφηβικό φεστιβάλ διαφημισεων... Παρακολουθήστε μερικές διαφημίσεις που δημιούργησαν οι μαθητές. 1ο βίντεο, 2ο βίντεο, 3ο βίντεο!

Τι συμβαίνει στο σώμα μας όταν κόψουμε το κάπνισμα;... εδώ!

Όχι στο κάπνισμα!


Διαφημιστικές καμπάνιες του Υπουργείου Υγείας κατά του καπνίσματος...


Παρακολουθείστε βίντεο από αντικαπνιστική καμπάνια του εξωτερικού... My dad, My son, My sister, Pregnant, Marathon!

Καμπάνια κατά του καπνίσματος...


Every cigarette is doing you damage (Κάθε τσιγάρο σου προκαλεί βλάβη)... Δείτε τα βίντεο από την αντικαπνιστική καμπάνια... Πίσσα, Πνεύμονες, Αρτηρία, Μάτι, Όγκος, Εγκεφαλικό!

Όχι στο αλκοόλ...


Ναρκωτικά: Εξαρτησιογόνες, Ψυχοδραστικές ουσίες... H σειρά που περιλαμβάνει δύο επεισόδια, αναφέρεται στις δύο βασικές, παράνομες ψυχοδραστικές ουσίες, την Κάνναβη και την Ηρωίνη. Μέσα από τις μαρτυρίες εφήβων και νέων χρηστών και τις αναλύσεις του επιστημονικού προσωπικού του Κέντρου Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕΘΕΑ) και του Οργανισμού Κατά των Ναρκωτικών (ΟΚΑΝΑ), προσεγγίζεται το δύσκολο θέμα της χρήσης και κατάχρησης ουσιών, αλλά και της απεξάρτησης από αυτές, στα ευαίσθητα και καθοριστικά νεανικά χρόνια. Επεισόδιο 1ο: Κάνναβη, Επεισόδιο 2ο: Ηρωίνη!

Διαφημιστική καμπάνια κατά των ναρκωτικών το κέντρου θεραπείας εξαρτημένων ατόμων Στροφή... Παρακολουθείστε τα βίντεο εδώ: 1ο βίντεο, 2ο βίντεο, 3ο βίντεο!

Τα ναρκωτικά... εδώ!

Δείτε εδώ τις αλλαγές που παρατηρούμε σε χρήστες ναρκωτικών ουσιών. Οι φωτογραφίες δείχνουν πως ήταν οι χρήστες πριν και μετά από την χρήση των ουσιών.